ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΟΚΟΣ: NICK CAVE & THE BAD SEEDS NO MORE SHALL WE PART
14 πίνακες, 17 χρόνια μετά

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΟΚΟΣ: NICK CAVE & THE BAD SEEDS NO MORE SHALL WE PART 14 πίνακες, 17 χρόνια μετά

Σκηνοθεσία: Ρηνιώ Δραγασάκη, Αρασέλη Λαιμού
Σενάριο: Ρηνιώ Δραγασάκη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αρασέλη Λαιμού, Ρηνιώ Δραγασάκη
Μοντάζ: Λίβια Νερουτσοπούλου
Μουσική: Nick Cave & the Βad Seeds
Παραγωγη: Στέφανος Ρόκος
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 17'
Έτος Παραγωγής: 2019
Γλώσσα: Αγγλικά / Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά / Ελληνικά

Αφήγηση:

Στέφανος Ρόκος

Περίληψη:

Οι σκηνοθέτριες Ρηνιώ Δραγασάκη και Αρασέλη Λαιμού καταγράφουν την τρίχρονη διαδικασία της δημιουργίας των εικαστικών έργων του Στέφανου Ρόκου για την έκθεση Stefanos Rokos: Nick Cave & The Bad SeedsNo More Shall We Part” 14 paintings 17 years later. Η καθημερινή ρουτίνα του, η καλλιτεχνική διαδικασία που ακολουθεί, οι αυθόρμητες εμπνεύσεις και ο αέναος διάλογος με τον θρυλικό μουσικό Nick Cave.

Stefanos Rokkos-p - 9 chania film festival

Σκηνοθέτες:

Ρηνιώ Δραγασάκη | Αρασέλη Λαιμού

Η Ρινιώ Δραγασάκη είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης και έχει βάση της την Αθήνα. Έχει εργαστεί στον κινηματογράφο την τηλεόραση και τη διαφήμιση. Έχει σκηνοθετήσει μία μεγάλου και τέσσερις μικρού μήκους ταινίες. «Ο μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ» προβλήθηκε πρώτη φορά στο Clermont – Ferrand και το 2012 κέρδισε το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Το «Προαύλιο» έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου, όπου ήταν υποψήφιο για την Κρυστάλλινη Άρκτο. Το «Cosmic Candy» συμμετείχε στο Sundance !F Screenwriters Lab , έκανε πρεμιέρα στο Fantastic Film Festival στο Τέξας και απέσπασε το βραβείο Best Debut Film Award από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Η Αρασέλη Λαιμού είναι σεναριογράφος-σκηνοθέτης και μοντέζ και βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες. Ως παραγωγός και μοντέζ στο έργο της περιλαμβάνεται το ντοκιμαντέρ IRVING PARK του Παναγιώτη Ευαγγελίδη που και απέσπασε Mermaid Award στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε επίσης

VIEW ALL -
TOP