Max and the Senior Squad

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Winfried Oelsner
ΣενάριοLisa-Marie Dickreiter, Winfried Oelsner
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Andreas Löv
Μοντάζ
: Sanjeev Hathiramani
Μουσική: Andreas Radzuweit
Παραγωγή:  Neopol Film GbR, Neue Bioskop Film GmbH, Martin Richter Filmproduktion
Χώρα Παραγωγής: Γερμανία
Διάρκεια: 90 min
Έτος Παραγωγής: 2024
Γλώσσα: Γερμανικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά

Πληροφορίες:

Ενώ έπρεπε να ζήσει στον οίκο ευγηρίας Geroldseck Castle λόγω της δουλειάς της μητέρας του, ο 10χρονος Μαξ βρήκε επιτέλους γνήσιους, αλλά κάθε άλλο παρά συνηθισμένους φίλους: οι τολμηροί συνταξιούχοι Vera, Horst και Kilian από το τραπέζι 7 είναι πάντα εκεί για αυτόν. Με τους συνομήλικούς του όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δέχεται bullying στη νέα του τάξη και σα να μην έφτανε αυτό, ο γυμναστής Ströhle τον αποκλείει από το να παίξει στην ομάδα ποδοσφαίρου. 

Ο Horst θέλει να βοηθήσει και προκαλεί τον Ströhle σε μονομαχία: Ο Max και οι “παλιοί” εναντίον της σχολικής ομάδας. Πώς υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει αυτό;

Το κερασάκι στην τούρτα, το κάστρο του παλιού ιππότη αρχίζει να στοιχειώνεται. Θα καταφέρουν ο Μαξ και οι “άγριοι” του 7 να κερδίσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου και να λύσουν την υπόθεση γύρω από τη μυστηριώδη γιαγιά-φάντασμα;

Carlo Vogele | Ίκαρος και Δαίδαλος (animation 2022)

Σκηνοθεσία

Carlo Vogele

Ο Winfried Oelsner γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1972 στο Marl (NRW). Μετά την αποφοίτησή του, έκανε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σπουδές, ιστορία και πολιτική στο Μπόχουμ και την Κολωνία.

Στη συνέχεια σπούδασε σκηνοθεσία στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Βάδης-Βυρτεμβέργης στο Ludwigsburg για να σπουδάσει σκηνοθεσία για ταινίες μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ. Πήρε το δίπλωμά του το 2003. Ο Winfried Oelsner ζει και εργάζεται ως συγγραφέας και σκηνοθέτης στο Βερολίνο.

TOP