Γινε χορηγος
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) είναι ένα διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ με αφετηρία τα Χανιά. Μια διοργάνωση που γρήγορα έγινε θεσμός με διεθνείς συνεργασίες, με μετακλήσεις δημιουργών, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, με αναγνώριση και αποδοχή.

Ένας κινηματογραφικός θεσμός που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ό,τι καλύτερο από τον χώρο του κινηματογράφου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ένας θεσμός δημιουργικός, παρεμβατικός και κυρίως ανήσυχος. Ένας τόπος συνάντησης ταινιών μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation. Μια γιορτή της 7ης τέχνης.

Τα cineΜαθήματα αποτελούν την εκπαιδευτική δράση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF).

Ξεκίνησαν το 2001 και αποτελούν μια πολυεπίπεδη παρέμβαση στον χώρο της οπτικοακουστικής παιδείας σε επίπεδο Κρήτης.

Ένα πλέγμα εκπαιδευτικών δράσεων οι οποίες απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς:

Φυσικά για τα cine-Μαθήματα και για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) το 10ημερο της ετήσιας γιορτής (τελευταία βδομάδα Οκτώβρη και πρώτη βδομάδα Νοέμβρη) αποτελεί την αρχή μιας δημιουργικής και παρεμβατικής χρονιάς καθώς θεωρούμε ότι τα φεστιβάλ υπάρχουν για να παρεμβαίνουν και να συναντώνται με την κοινωνία όλο το χρόνο.

Μοναδικη Δραση
Τόσο η εκπαιδευτική δράση cineΜαθήματα όσο και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) αποτελούν μοναδική περιφερειακή δράση στη χώρα με αυτά τα χαρακτηριστικά, η οποία επιμένει και παρεμβαίνει χάρη στη συνέργεια των φορέων του τόπου και των συνεργατών μας όλα αυτά τα χρόνια, από τον χώρο του κινηματογράφου, της επιστήμης, της εκπαίδευσης.

Πολιτισμος και Αναπτυξη με Κοινωνικο Χαρακτηρα
Ένα εγχείρημα το όποιο, με άξονα τον κινηματογράφο, σχεδιάζει εκπαιδευτικά αλλά και αναπτυξιακά. Ένα εγχείρημα το όποιο έχει ως εχέγγυο τη διάρκεια και την ποιότητά του, τους δεκάδες φορείς και δημιουργούς που έχει συνεργαστεί. Ένα εγχείρημα με κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς τα τελευταία 3 χρόνια, στο πλαίσιό του, συγκεντρώνονται περίπου 4 τόνοι τρόφιμα ανά φεστιβάλ που διανέμονται σε 12 φορείς των Χανίων.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι όλο το περιεχόμενο, τα εργαστήρια, οι προβολές, οι παραγωγές καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις όλης της χρονιάς της δράσης cineΜαθήματα και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) πραγματοποιούνται με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Προτυπο Συνεργειας
Ένας βασικό λόγος που οι παραπάνω δράσεις – θεσμοί υπάρχουν 13 χρόνια (cine-Μαθήματα) και 4 χρόνια (Chania Film Festival) αποτελεί το γεγονός ότι αυτές στηρίζονται δημιουργικά σε ένα μεγάλο σχήμα αλλά και οικονομικά αποτελούν μια άτυπη συνέργεια Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτείας και ιδιωτών χορηγών. Ένα στοιχείο που αποτελεί – πέραν του περιεχομένου – συστατικό της επιτυχίας και της διάρκειάς τους.

Γινε συμμετοχος στην Ιστορια
Με βάση τα παραπάνω σε καλούμε να στηρίξεις το Chania Film Festival και τα cineΜαθήματα. Να γίνεις μέρος μιας εμπειρίας μοναδικής. Ενός θεσμού που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και χαίρει της απόλυτης αποδοχής συνεργατών και κοινού. Να συνδεθείς με μια δραστηριότητα που προάγει τον Πολιτισμό σχεδιάζοντας αναπτυξιακά.

Η χορηγική συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival και τα cineΜαθήματα εξασφαλίζει την προβολή σε ένα κοινό με ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό γενικότερα. Επιτρέπει την προβολή μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που εκτείνονται από τους χώρους των εκδηλώσεων και τις εκδόσεις μέχρι την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και τις εφαρμογές πολυμέσων. Ταυτόχρονα το Φεστιβάλ – με όλες τις δράσεις του - απευθύνεται σε ένα σημαντικό αριθμό ατόμων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ελaτε να συνεργαστοyμε στη βaση μιας δημιουργικhς σχeσης με αμοιβαiα οφeλη.

Επικοινωνήστε μαζί μας, με mail: [email protected] είτε καλώντας στο 6974739122, για να σας ενημερώσουμε για το Χορηγικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival και τα cineΜαθήματα.

Γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα! Γιατί μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!

TOP