Κακά παιδιά με ονόματα Αγίων

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Βίκυ Αναστασιάδου
Σενάριο: Νεφέλη Αθανασάκη, Θανάσης Βοσνάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Παύλος Λύγουρης
Μοντάζ: Αντριάνα Μαστροσάββα

Μουσική: Penny, Capette, Grizzle
Παραγωγή: Βίκυ Αναστασιάδου
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 13 min
Έτος Παραγωγής: 2024
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

Ηθοποιοί: Κώστας Αϊβαζόγλου, Μάριος Δρόσος, Νεφέλη Αστεριάδου, Πασχάλης Τερζής, Γεωργία Χλιάρα, Ορέστης Παλιαδέλης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κατερίνα Αμπελιώτη, Κική Καραϊσκου

Περίληψη:

Ο Μιχάλης, ένας παρορμητικός έφηβος, ζει την τελευταία μέρα της ελευθερίας του με τους φίλους του, προτού ο δεσποτικός πατριός του τον πάρει μακριά για όλο το καλοκαίρι. Η μέρα τους ξεκινάει σαν μια συνηθισμένη μέρα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, τα παιδιά βυθίζονται βαθύτερα σε μια ατμόσφαιρα ευδαιμονίας, όπου κάθε στιγμή μοιάζει με όνειρο. Η ευτυχία τους όμως διακόπτεται απότομα όταν ένα ατυχές γεγονός αναγκάζει τον Μιχάλη να αντιμετωπίσει τους φόβους του.

Σκηνοθεσία

Βίκυ Αναστασιάδου

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1998, η Βίκυ Αναστασιάδου είναι μια φιλόδοξη σκηνοθέτις που αποφοίτησε από το Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με εμπειρία σε διάφορες πτυχές της δημιουργίας ταινιών, έχει εργαστεί τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας της Disney "RISE" (2022), όπου συμμετείχε στην παραγωγή. Εργάστηκε επίσης στο τομέα καμερών για την ταινία «My Big Fat Greek Wedding 3» και υπηρέτησε ως διευθύντρια φωτογραφίας της βραβευμένης μικρού μήκους ταινίας «ΑΝΤΕ ΝΤΕ» (2021) σε σκηνοθεσία Αριάδνης-Αγγελικής Θυφρονίτου-Λήτου.

Το πάθος της για τη σκηνοθεσία την οδήγησε να δημιουργήσει και να σκηνοθετήσει μουσικά βίντεο για διάφορους καλλιτέχνες. Το πρόσφατο σκηνοθετικό της ντεμπούτο, η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Κακά παιδιά με ονόματα Αγίων» (2023), έκανε πρεμιέρα στο International Student Department του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Συμμετείχε επίσης στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους και στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, συνεχίζοντας το φεστιβαλικό του ταξίδι.

TOP