Ti aspetto qui

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Gabriele Brundu
Σενάριο: Gabriele Brundu
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Giuseppe Camassa, Nicola Scognamillo

Μοντάζ: Gabriele Brundu
Μουσική: Gianmarco Fogu
Παραγωγή: Laura Berlinguer

Χώρα Παραγωγής: Ιταλία
Διάρκεια: 13 min
Έτος Παραγωγής: 2023
Γλώσσα: Ιταλικά, Αγγλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά

Ηθοποιοί: Giovanni Delogu, Natalina Foddai, Jacopo Fulgiani, Angelo Piragino, Gavinuccio Ruda

Περίληψη:

Ένα γεγονός αναστατώνει τη ζωή του Andrea, ενός 9χρονου αγοριού, κάνοντας τα παιδικά του χρόνια δύσκολα. Ο Αντρέα όμως δεν είναι μόνος, οι γονείς του τον βοηθούν διακριτικά, δίνοντάς του την ευκαιρία να σχετιστεί με διαφορετικές απόψεις. Με τη βοήθεια των γονιών του, ο νεαρός Αντρέα κινείται ανάλαφρα στον κόσμο των ενηλίκων για να αποκαταστήσει τις διαλυμένες ισορροπίες.

Σκηνοθεσία

Gabriele Brundu

Ο Gabriele Brundu γεννήθηκε το 1991 στο Sassari της Σαρδηνίας, όπου ξεκίνησε την καριέρα του στο φωτογραφείο του πατέρα του. Εκπαιδεύτηκε στο City Lights Film School του Bonifacio Angius, καθώς και στο Civic School of Cinema του Sassari.

Το 2016 είχε την πρώτη του εμπειρία με τη μεγάλη οθόνη, στα γυρίσματα του «Bandidos and Balentes - ο άγραφος κώδικας», με ρόλο χειριστή και μοντέρ. Αργότερα συνεργάζεται με άλλους ανερχόμενους σκηνοθέτες, όπως ο Τζιαμπάολο Σάνα στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «Χρόνια Πολλά». Τον Ιούνιο του 2020 επιμελήθηκε τη φωτογράφιση της μικρού μήκους ταινίας του Paolo Lubinu «Luci della notte» μαζί με τον Giuseppe Camassa.

Το 2020 εργάστηκε στο πλατό του «I Giganti» του Bonifacio Angius στη φωτογραφική ομάδα που ονομάζεται Ascaso Dreams, ως αρχισκηνοθέτης. Το 2022 συνεργάστηκε στη φωτογραφία ορισμένων ταινιών μικρού μήκους συμπεριλαμβανομένου του "A prima vista" του Riccardo Bombagi. Την ίδια χρονιά εργάστηκε στη μικρού μήκους ταινία «Un Gatto» του Nicola Scognamillo. Το 2023 έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του μικρού μήκους ταινία «Θα σε περιμένω εδώ».

TOP