The Club of Ugly Children

The Club of Ugly Children

Σκηνοθεσία: ΜJonathan Elbers
Σενάριο: Jeroen Margry
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Thijmen Doornik
Μοντάζ: Jurriaan Van Nimwegen
Μουσική: Vidjay Beerepoot, Carlos Vrolijk
Παραγωγη: Casper Eskes, Niek Teunissen, Wim Boven,
Umami Media
Χώρα Παραγωγής: Ολλανδία
Διάρκεια: 91'
Έτος Παραγωγής: 2019
Γλώσσα: Ολλανδία
Υπότιτλοι: Ελληνικά

Ηθοποιοί:

Sem Hulsmann, Faye Kimmijser, Narekawanesyan, Jeroen Van Koningsbrugge, Jelka Van Houten, Maan De Steenwinkel, Mika Peeters, Laura Van Der Merché, Liahn Dos Reis, Ajouad El Miloudi, Roeland Fernhout, Edwin Jonker, Katja Schuurman, Georgina Verbaan

Περίληψη:

“Καθαριότητα!” O νέος Πρόεδρος κυριολεκτεί, συμπεριλαμβάνοντας και την εμφάνιση. Θέλοντας να ξεφορτωθεί τα άσχημα παιδιά, παίρνει τον Πωλ, τα μεγάλα αυτιά του οποίου έβγαζαν μάτι στην φωτογράφιση της τάξης και κάποια άλλα “άσχημα” παιδιά για ένα ταξίδι-έκπληξη. Όμως, συνειδητοποιούν ότι ο Πρόεδρος θέλει να τους κρύψει.

The-Club-of-Ugly-Children-p - 9 chania film festival
Jonathan-Elbers - 9 chania film festival

Σκηνοθέτης:

Jonathan Elbers

Ο Jonathan Elbers αποφοίτησε από τη Γερμανική Ακαδημία Κινηματογράφου το 2012. Από το ξεκίνημά του έδειξε πως έχει ιδιαίτερη κλίση στη δημιουργία φανταστικών κόσμων. Σε ζωηρούς τόνους, με στοιχεία κωμωδίας μα πάντα αναφερόμενος στον κόσμο που ζούμε. H πτυχιακή του ήταν μια διαφήμιση Where Did This Come From? η οποία απέσπασε το Young Director Award. Από τότε κι σκηνοθέτησε κι άλλες διαφημίσεις οι οποίες επίσης βραβεύτηκαν.

Έχει δημιουργήσει τηλεοπτικά παιδικά προγράμματα και μερικές μικρού μήκους ταινίες με την The Coup να είναι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο... Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του είναι το Fashion Chicks και πρόκειται για μία γεμάτη χρώματα εφηβική ταινία. Για τη δεύτερη The Club of Ugly Children επέλεξε έναν κόσμο γκρί με ανθρώπους να κρίνονται για την εμφάνισή τους.

 

Δείτε επίσης

VIEW ALL -
TOP