Εcho

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κοτσόβουλος
Σενάριο:  Σέργιος Κοτσόβουλος, Ματίνα Γαλατσιανού, Δημήτρης Σαββίδης
Μουσική: Αντώνης Παλάσκας
Παραγωγή: Ashkan Rahgozar, Σέργιος Κοτσόβουλος, Δημήτρης Σαββαΐδης, Σταύρος Σαββαΐδης
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 12 min
Έτος Παραγωγής: 2021
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά 

Ηθοποιοί: Αλίνα Κοτσοβούλου, Δημήτρης Δημόπουλος 

Περίληψη:

Η Έλλη αποφεύγει τις κοινωνικές επαφές επειδή ακούει μια ηχώ αυτών που –θεωρεί πως- είναι οι σκέψεις των συνομιλητών της. Επιβιώνει χάρη στην σπιτονοικοκυρά της. Ο Μάνος μετακομίζει στο απέναντι διαμέρισμα. Μέρα με τη μέρα, οι καθημερινότητές τους αντηχούν η μία την άλλη.

Σκηνοθέτης

Sergio Ko

Ο Sergio Ko είναι ένας Έλληνας πολυβραβευμένος σχεδιαστής/σκηνοθέτης που χρησιμοποιεί ως ψευδώνυμο παραγωγής το «please insert coin».
Το 2021, ο Sergio συμμετέχει στη σκηνοθεσία «Future postcards» (Παρουσιάστηκε στο Cartoon Forum ως FUTURE POSTMAN), μια οικογενειακή τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που ευαισθητοποιεί τα περιβαλλοντικά ζητήματα, για το ADDart στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα.
Από το καλοκαίρι του 2018, ο Sergio είναι μέρος των πρωτοπόρων της Εικονικής Πραγματικότητας (VR) και της Διευρυμένης Πραγματικότητας (XR) του MAL-VI www.mal-vi.com , ενός βραβευμένου, διεπιστημονικού γραφείου σχεδιασμού και επικοινωνίας με έδρα το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Θεσσαλονίκη.
Από το 2014 έως το 2019 συνίδρυσε και ήταν μέλος του ολιστικού σχεδιασμού και κινηματογραφικού γραφείου, WITHIN και ήταν ένας από τους Δημιουργικούς Διευθυντές της βραβευμένης Art & Design συλλογικότητας ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ στην Αθήνα.
Ο Sergio έχει τεράστια εμπειρία παραγωγής στα γυρίσματα και στο post production ξεκινώντας ως 3d animator και συνεχίζει ως σκηνοθέτης και σκηνογράφος για διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικές διαφημίσεις για τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα.

TOP