Φτιάχνοντας το δικό μας Podcast

Άρης Δημοκίδης

Εμψυχωτής: Άρης Δημοκίδης, δημοσιογράφος και δημιουργός του site της LIFO «Μικροπράγματα».

Ημέρα Εργαστηρίου: Πέμπτη  19 Οκτωβρίου 2023

Ώρα: 18.00 – 20.00

Διάρκεια: 2 ώρες

Τόπος Υλοποίησης: Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Απευθύνεται  σε όποιον ακούει podcasts και θέλει να δει πώς φτιάχνονται, αλλά και σε όσους θέλουν να φτιάξουν τα δικά τους.

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας )

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ
Περιγραφή Εργαστηρίου

Ένα εργαστήρι για τα Podcast που θα φέρει τους συμμετέχοντες σε επαφή με τον τρόπο δημιουργίας ηχητικών επεισοδίων κάθε είδους. Ο podcaster, δημοσιογράφος Άρης Δημοκίδης, δημιουργός του δημοφιλέστερου Podcast της Ελλάδας (Μικροπράγματα / Σκληρές Αλήθειες), θα παρουσιάσει βήμα-βήμα τα στάδια της δημιουργίας και θα λύσει κάθε είδους απορίες για τα πρακτικά, τεχνικά και δημοσιογραφικά ζητήματα. Επιπλέον, θα φτιάξει με τους συμμετέχοντες ένα ξεχωριστό επεισόδιο απ’ την αρχή, και αφού δείξει πώς γίνεται το μοντάζ και το ολοκληρώσει, θα το «χαρίσει» σε όλους, μαζί με τη βεβαίωση Παρακολούθησης του Εργαστηρίου.

Σύντομο Βιογραφικό  

Ο Άρης Δημοκίδης είναι δημοσιογράφος και δημιουργός του site της LIFO «Μικροπράγματα». Πριν γίνει podcaster ήταν Διευθυντής του LIFO.gr. Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί σε εβδομαδιαία βάση ηχητικά ντοκιμαντέρ που ανεβαίνουν στο podcast του Μικροπράγματα. Το podcast είναι το δημοφιλέστερο στην Ελλάδα, με πάνω από 10 εκατομμύρια συνολικές ακροάσεις

TOP