Στο Μυαλό του Ηράκλειτου

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Ελισάβετ Λαλουδάκη, Massimo Pizzocaro
Μουσική: Eitan Epstain
Παραγωγή: Matteo Pizzocaro
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 26 min
Έτος Παραγωγής: 2023
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

 

Περίληψη:

Ο Ηράκλειτος γεννήθηκε χαρισματικός. Έχει υψηλό επίπεδο ευφυίας και τρομερή μνήμη, είναι ακραία ευφάνταστος και συναισθηματικά ώριμος. Η πρώτη του χρονιά στο σχολείο ήταν μεγάλη απογοήτευση. Ωστόσο, ο Ηράκλειτος δεν τα παρατάει. Μαθαίνει να πέφτει και να ξανασηκώνεται. Στην ηλικία των έξι, έχει δύο όπλα: την αίσθηση του χιούμορ και το αξιολάτρευτο θράσος του.

Σκηνοθέτες

Ελισάβετ Λαλουδάκη

Η Ελισάβετ Λαλουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε λογοτεχνία στην Ελλάδα και την Γαλλία, πιάνο και θέατρο. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος για ελληνικά και διεθνή περιοδικά (Geo, National Geographic κτλ). Από το 2009 είναι δημιουργός ντοκιμαντέρ.

Massimo Pizzocaro

Ο Massimo Pizzocaro γεννήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας. Σπούδασε φωτογραφία στο Istituto Europeo di Design στο Μιλάνο. Έχει σαράντα χρόνια εμπειρίας ως φωτογράφος (περιεχομένου μόδας, διαφημιστικού, ταξιδιωτικού). Από το 2009 είναι δημιουργός ντοκιμαντέρ. Οι ταινίες της Ελισάβετ και του Massimo έχουν προβληθεί σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε κινηματογράφους και κινηματογραφικές λέσχες.

TOP