Ταξίδι Στη Γιόρλαντ

Προβολή:
Κήπος Αγίας Μαγδαληνής, Χαλέπα
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, ώρα 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Peter Budinský
Σενάριο: Katarzyna Gondek, Barbora Budinská, Peter Budinský, Patrik Pašš, Kristina Májová, Phil Parker
Animation: Alkay Animation Prague, Plutoon
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Jigme Tenzing
Μοντάζ: Douglas Boswell, Arthur Uberti, Jan Hameeuw
Μουσική: Martin Hasák
Παραγωγή: Peter Badač, Barbora Budinská, Jan Hameeuw
Χώρα Παραγωγής: Σλοβακία, Βέλγιο, Τσεχία / Slovakia, Belgium, Czech Republic
Διάρκεια: 75 min
Έτος Παραγωγής: 2022

Περίληψη:

Μακριά από τα σύνορα των ζοφερών καθημερινών στερεοτύπων βρίσκεται ένας μαγικός κόσμος που λέγεται Yourland. Εκεί, τα κοράκια συμπεριφέρονται σαν τους ανθρώπους, οι γερανοί περπατάνε σαν τα ρομπότ και οι μαϊμούδες είναι στρατηγοί. Ο Riki πρέπει να μπει σε αυτό τον κόσμο για να βρει την αλήθεια, σώζοντας την Yourland αλλά και τον δικό του κόσμο.

Σκηνοθέτης

Peter Budinský

Ο Peter Budinský, γεννημένος το 1983, είναι απόφοιτος του Animation film department του Film and TV Faculty of the Academy of Performing Arts στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Έχει φοιτήσει στο πρόγραμμα Erasmus στο Animation department του RITS στις Βρυξέλλες. Έχει δημιουργήσει αρκετές μικρού μήκους ταινίες και μουσικά βίντεο, μεταξύ των οποίων τα ‘’Alfonz's Fly’’, ‘’Bird of Prey’’ και ‘’tWINs’’ με επιτυχία. Όλα αυτά έχουν παρουσιαστεί και βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ. Αφού αποφοίτησε, ξεκίνησε να εργάζεται ως freelancer στην Μπρατισλάβα σε διαφορετικά project animation, μικρού μήκους ταινίες και μουσικά βίντεο.

Το 2013 ίδρυσε την δική του εταιρεία παραγωγής και το animation στούντιο ‘’Plutoon’’ στην Μπρατισλάβα. Το ‘’Plutoon’’ προσφέρει περίπλοκες υπηρεσίες στο πεδίο του animation, όχι μόνο για τους δημιουργούς αλλά και για τις διαφημιστικές εταιρείες, άλλες εταιρείες παραγωγής και ιδιώτες. Το στούντιο δημιουργεί τηλεοπτικά σποτ, εκπαιδευτικά βίντεο, μουσικά βίντεο, παρουσιάσεις προϊόντων, υπηρεσίες post-production, ειδικά εφέ και άλλο οπτικοακουστικό περιεχόμενο με την μορφή animation για ένα μεγάλο εύρος εταιρειών και projects.

TOP